Verhoogde vloeren

Bent u voor uw stand, feest of evenement op zoek naar een tijdelijk verhoogde vloer? Functioneel of luxueus? Wij hebben een ruim assortiment van verhoogde vloeren voor elk type evenement. Wij maken de verhoogde vloer voor u op maat, zodat deze perfect past bij uw gelegenheid.

BEURZEN

Op een beurs is uw stand het visitekaartje waarmee u potentiële klanten kunt bereiken. En met een verhoogde vloer van VDP Events valt u stand meer op tussen de rest. Naast het feit dat deze kleine verhoging zorgt voor extra aandacht, kunnen waterleidingen en kabels ook netjes worden weggewerkt. Wij maken deze vloer geheel op maat voor uw stand.


FEESTEN EN TENTEN

Voor alle feesten en tenten bieden wij een geschikte verhoogde vloer. Wij leveren de vloer op locatie en leggen deze ook wanneer u dit wenst. Dankzij ons uitgebreide assortiment is er veel mogelijk en denken wij graag met u mee over een creatieve en functionele opstelling. Naast het leveren en leggen van de verhoogde vloer, kunt u ook de complete inrichting van uw feest aan ons overlaten. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


ONGELIJKE ONDERGROND

Onze verhoogde vloeren zijn ook geschikt voor evenementen die georganiseerd worden op ongelijke ondergronden zoals grasvelden, een manege, een ijsbaan en zand. Een groot voordeel van deze vloer is dat hij bestand is tegen de druk van een heftruck. Hierdoor kan de vloer direct worden aangebracht.

Instagram