Tapijt

Bij ons kunt u uit verschillende tapijtsoorten kiezen waaronder tapijttegels, tapijtrollen, lopers en zeil.

TAPIJTTEGELS 

Onze tapijttegels zijn uiterst geschikt voor een chique evenement of een tijdelijk beurstapijt. VDP events beschikt over zowel 50x50cm als over 100x100cm tegels, hierdoor hebben we voor elke ruimte de passende tegelgrootte. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse types en kleuren. 

BESCHIKBARE TAPIJTTEGELS OP VOORRAAD

tapijttegel-antraciet.jpgAntraciet tapijttegel-grijs.jpgGrijs tapijttegel-goudbruin.jpgGoudbruin tapijttegel-rood.jpgRood
tapijttegel-royal-blauw.jpgRoyal blauw grastegel.jpgGrastegel minnasota-tegel.jpgMinnasota tegel  

 

LOPERS EN TAPIJTROLLEN

Een stijlvolle entree voor een beurs of een chique feest is natuurlijk pas compleet met een (rode) loper. Laat uw gasten zich speciaal voelen door net dat beetje extra aandacht en plaats een stijlvolle (rode) loper. Onze hoogwaardige kwaliteitstapijtrollen zijn op aanvraag in diverse maten  en in vele kleuren te verkrijgen. Naast indoor rollen beschikken wij ook over outdoor rollen voor bijvoorbeeld terassen en balkons. 

  •  Klik hier voor onze beschikbare kleuren rollen van 2x30 meter (breedte x lengte) 
  •  Klik hier voor onze beschikbare kleuren en breedtematen in lengerollen van 60 meter 

Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Stuur ons dan een aanvraag per mail of bel ons direct! 

 

ZEIL

Voor een voordelige en tijdelijke ondergrond voor uw evenement kiest u voor zeil. Dit is een gemakkelijke oplossing voor uw feest of beurs. Naast het leveren van nette zeilvloeren doen wij ook de aanleg. Zo heeft u alle tijd om zich te kunnen richten op andere organisatorische elementen.

 

BEDRUKT TAPIJT EN ZEIL

Omdat elk gewenst ontwerp kan worden opgemaakt voor deze vloeren, zijn er talloze
mogelijkheden. Eindeloos eigenlijk. Wil je graag een grasveld in de voetbalkantine? Een wiebelig uitziende loopbrug in de entree van het pand? Allemaal mogelijk. Niets is te gek.

U kunt zelf bestanden opmaken die u graag op de vloeren terugziet. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, welke uitstraling uw vloer moet krijgen. Dan maken wij een mooi ontwerp voor u. De vloer zal straks zeker onderwerp van gesprek zijn.

Instagram