Tapijt

Bij ons kunt u uit verschillende tapijtsoorten kiezen waaronder tapijttegels, tapijtrollen, lopers en zeil.

TAPIJTTEGELS 

Onze voordelige tapijttegels zijn uiterst geschikt voor een chique evenement of een tijdelijk beurstapijt. VDP events beschikt zowel over 50x50 als over 100x100cm tegels, hierdoor hebben we voor elke ruimte de passende tegelgrootte. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse types en kleuren. 

BESCHIKBARE TAPIJTTEGELS OP VOORRAAD

tapijttegel-antraciet.jpgAntraciet tapijttegel-grijs.jpgGrijs tapijttegel-goudbruin.jpgGoudbruin tapijttegel-rood.jpgRood
tapijttegel-royal-blauw.jpgRoyal blauw grastegel.jpgGrastegel minnasota-tegel.jpgMinnasota tegel  

LOPERS EN TAPIJTROLLEN

Een stijlvol entree voor een beurs of een chique feest is natuurlijk pas compleet met een (rode) loper. Laat uw gasten zich speciaal voelen door net dat beetje extra aandacht en plaats een stijlvolle rode loper. Onze hoogwaardige kwaliteitstapijtrollen zijn 2 meter breed en 28 meter lang en in diverse kleuren te verkrijgen op aanvraag.

ZEIL

Voor een voordelige en tijdelijke ondergrond voor uw evenement kiest u voor zeil. Dit is een gemakkelijke oplossing voor uw feest of beurs. Naast het leveren van nette zeilvloeren doen wij ook de aanleg. Zo heeft u alle tijd om zich te kunnen richten op andere organisatorische elementen.

 

       
       

Instagram